Vrolijk

Elk jaar koop ik ze weer, trays vol met vlijtige liesjes. Ze doen het prefect in onze achtertuin, waar al vroeg de zon schuil gaat. Een paar bakken aan de muur en op de terrastafel. Natuurlijk moeten ze regelmatig water hebben, want het zijn wel een beetje nathalzen. Maar ze belonen je met een overdaad aan bloemen.  

 

4 thoughts on “Vrolijk

  1. Ik ben van de petunia’s 😉 en ik zaai ze zelf. Ik vind het heel spannend wat voor kleur ze worden maar ze kosten ook bijna niets als je ze zelf zaait.

    Hoe komt vlijtig Liesje trouwens aan die naam?

    Groetjes,

    Dorothé

  2. Ik heb er drie naast elkaar staan in dezelfde kleur, Els. Ze geven kleur aan onze binnenplaats die veel schaduw heeft. Hier in het zuiden van Frankrijk moet ik ze nu twee keer per dag water geven maar ik heb het er graag voor over.

Comments are closed.