Kleurtje

In deze tijd van superfoods verwacht je toch niet dat een fabrikant op de markt komt met iets dat eigenlijk alleen een kleurtje aan je water geeft.
Op TV had ik al een reclamevoorbij zien komen, maar vorige week zag ik de flesjes in het echt. Niet te geloven, een miniflesje (inhoud 48 ml) voor Eur. 2,99. Een flesje dat zo klein is, dat je het overal kunt meenemen. Jaja, op je surfplank zeker? Om ook daar je watertje een kleurtje en een beetje smaak te geven. En de prijs? Ik heb echt twee keer moeten kijken. Bijna 63 euro voor een liter, omgerekend. Daar heb je ook een heerlijke whisky voor, of een mooie cognac. Okay, dat is wel een andere categorie 😉 

 

3 thoughts on “Kleurtje

  1. Inderdaad, volslagen knots. De grote voedselconcerns komen iedere keer met een nieuw product op de markt om te proberen daarvoor een behoefte te scheppen. Zagen we nu maar met zijn allen in dat we dit soort zooi helemaal niet nodig hebben, maar helaas, er zijn altijd weer mensen die deze overbodige producten toch kopen.

  2. Ik gebruik altijd de literflessen van Cevitan (zonder suiker-versie). Dit reisflesje vind ik wel heel erg duur

Comments are closed.