Bij de tijd

Gisterenavond vierden wij de 90ste verjaardag van onze tante Luus met een etentje. Bijna de hele familie zat rond de tafel, maar we misten er één. Die kon er niet bij zijn, omdat ze in Cambodja zit.Maar geen nood, moderne communicatie bracht uitkomst. Via het mobieltje van haar zus werd een Skype-verbinding gemaakt. Alsof ze maar enkele kilometers weg was, in plaats van vele duizenden, begroette tante Luus haar kleindochter en sprak met haar. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. 90 Jaar en dan zo heerlijk bij de tijd!!

One thought on “Bij de tijd

  1. Leuk stukje geschreven Els, en het is fantastisch op die leeftijd en dan aan de Skype. Ik had ma vanmorgen nog aan de lijn en ze had de dag van haar leven. En leuk om zo met allen bijelkaar te zijn.

    Groetjes Gerda en Dick

Comments are closed.