Brood

Brood, je eet het iedere dag. Gewoonlijk halen we het bij de supermarkt of bij de bakker. Maar het is meestal toch niet wat wij echt lekker vinden. Zoals het brood in Frankrijk. Vers, knapperig, geurend.
Dus bakken we het nu (soms) zelf. Best wel wat werk, want je moet het deeg minstens 10 minuten kneden en dat is zwaar werk. En het kost tijd, want het moet wel 2x rijzen. In de tussentijd kun je dan wel wat anders doen. En dan gaat het in de oven en binnen no time geurt het hele huis.
Vorige week bakte ik deze broden, genoeg voor een paar dagen heerlijk eten.

2 thoughts on “Brood

  1. ik zweer ook bij de broodbakmachine in ieder geval voor het kneden. De kinderen eten liever supermarktbrood helaas, dus we bakken maar 1x per week.

  2. Met een broodbakmachine hoef je zelf niet te kneden en het is heerlijk om ’s morgens wakker te worden van de lucht van vers gebakken brood.

Comments are closed.