Oneerlijk verdeeld

De ene mens trapt aardig tegen een balletje en verdient daar een fenomenaal salaris mee, de andere sappelt al zijn leven lang voor een armzalig loontje. Nee het is niet eerlijk verdeeld in deze wereld.
Dat een voetballer een behoorlijk salaris kan verdienen als hij goed speelt en daar vele honderdduizenden plezier mee doet, vind ik nog wel te begrijpen. Maar de salarissen die nu worden betaald, zijn naar mijn gevoel totaal buitenproportioneel.
De schoonmaker, die het spelershonk en de toiletten schoonmaakt, moet voor zo´n bedrag vele jaren werken.

2 thoughts on “Oneerlijk verdeeld

  1. Het heeft alleen maar met schaars zijn te maken. Een buitengewoon goeie voetballer is nu eenmaal schaarser dan een schoonmaker.
    Natuurlijk zijn die verschillen veel te groot, maar zolang de wereld vermaakt wil worden door die 22 mannen die tegen een bal aan trappen zal het niet veranderen. Ik ben bang dat het nog veel erger gaat worden.

Comments are closed.