Berlijn

We waren al eerder in Berlijn, maar dit keer bekeken we geheel andere dingen dan de eerste keer. Zo’n eerste keer is toch vooral een beetje het nalopen van de diverse toeristische bezienswaardigheden. Nu hadden we een andere agenda, al ontkom je natuurlijk niet aan de “niet te missen plekken”. Zoals dit dus: de Karl-Marx-Allee. Een superbrede boulevard, met enorme “arbeiderspaleizen”.
Wat ik me altijd afvraag, is hoe ziet dat er van binnen uit? Dat kregen we jammer genoeg niet te zien. Maar van buiten oogt het zeker imposant.

3 thoughts on “Berlijn

  1. Die KM allee was zo lang, we hebben op een gegeven moment de metro genomen 😉 Heb je ook die bordjes gelezen. Veel meer info vind je op de Wiki als je Duits aanklikt al taal. Onderaan staan boeken en links waarmee je ook binnen kunt kijken.

    groetjes,

    Dorothé

Comments are closed.