Familie

Wat doe je als het thema van Take-a-pic “familie” is? Je hele foto-album doorspitten is geen optie. Trouwens bij ons staan de oude foto’s in een grote doos; inplakken is nog altijd een item op ons to-do lijstje.

Dus gebruikte ik een collage van analoge foto’s, waar de hele familie op staat. Het is de hoes die ik maakte voor een cd met “huiskamergeluiden”, geluidsopnames van toen de kinderen nog (heel) klein waren.

Ik maak meteen maar van de gelegenheid gebruik. Take-a-pic houdt op, maar de challenges gaan door op een nieuw blog: www.stuureenfoto.wordpress.com.

4 thoughts on “Familie

  1. Wat leuk die foto’s en dat van de huiskamergeluiden. Je brengt me weer op een idee. Heb nog een paar oude bandjes liggen.
    En ik ben ook blij dat Take a Pic doorgaat!!

Comments are closed.