Wirwar

Als we op dinsdagmorgen beginnen met de Zangclub, heeft Monique alles al in orde gemaakt.

En telkens verbaas ik me weer over al die dradentroep die zij moet ontwarren.

Want we mogen dan leven in een “draadloze” omgeving, de beschikking hebben over Wifi, 3-, 4- of 5g, geavanceerde telefoons gebruiken en stoeien met laptops, tablets en weet ik veel nog meer, we blijven tenslotte ten allen tijde afhankelijk van al die draden.

Draden die ons zouden moeten verbinden, maar soms de voortgang van de les een beetje moeilijk maken. En hoe meer toestellen of apparaten, hoe groter de wirwar van draden en draadjes wordt.

Daarom maakte ik er maar eens een foto van.

Niet dat het helpt om alles eenvoudiger te maken, maar een blog levert het mij in elk geval wel op 🙂

5 thoughts on “Wirwar

  1. Zo’n foto heb ik wel eens buiten bij een of andere aansluiting gemaakt. Niet te doen leek mij. Het woord wirwar trouwens, dan denk ik altijd aan een buitenlander die de taal moet leren. Niet te doen, toch

  2. Zolang je alles aan elkaar moet verbinden wordt dat niet beter, alhoewel bluetooth het wel beter mogelijk maakt.

Comments are closed.