Mooi uitzicht

Vast en zeker heb ik dit uitzicht als eens eerder laten zien.

Meestal is de luxaflex ervoor en wordt het beeld een beetje streperig, maar voor deze gelegenheid heb ik de jaloezieën maar even opgetrokken. En laat ik jullie genieten van onze voortuin met de esdoorn in herfsttooi.

Ik kijk mijn voortuin in als ik groenten sta te snijden. In het voorjaar ontdek ik er de eerste knoppen en zie ik de esdoorn uitlopen. Hij is altijd mooi, maar in de herfst laat hij zich eigenlijk van de beste kant zien.

Vorige week, toen het zulk somber weer was en de regen telkens tegen de ramen sloeg, vond ik dit een plaatje om blij van te worden.

Nu is alles alweer een beetje verwaaid en straks blaast de wind het laatste blaadje van de takken.

Met een beetje geluk vriest het deze winter en staat hij op een morgen vol rijp. Maar dat moet ik nog afwachten. Dan wordt het weer tijd voor een nieuw begin van de seizoenen.

7 thoughts on “Mooi uitzicht

  1. Ik vind dit maar een triest seizoen met al die regen. maar aan de andere kant vind ik die goud-bruine tinten ook wel weer mooi.

  2. Herfstkleuren zijn ook voor mij blij makend.

    Wanneer het blad valt komt er ook weer meer licht in mijn huis.
    En daar zit ik nu op te wachten.

    Herfstgroet,

Comments are closed.