Snel, sneller…

We hadden nog een cadeaubon die bijna verjaard was. Wat zouden we er voor gaan kopen?

Gek toch, dagelijks komen dingen voorbij die je hebben wilt, of nodig hebt. Maar wat we met die bon moesten…. Tot dat Leo bedacht dat we nog geen keukenkalender voor 2024 hadden. Zullen we die van die bon kopen? Ja, prima idee.

Het was nog even een dingetje welke kalender het moest worden. Een scheurkalender, maar met welk onderwerp? Het werd deze kalender, over geschiedenis. En we bestelden hem online bij Boekhandel Donner in Rotterdam.

Even wat formaliteiten op de smartphone en ja, hij komt er aan. Dat was vrijdagmorgen om 11 uur.

Om 6 uur ‘s-avonds gaat de bel. Zou dat de eierman zijn, dan is ie wel erg vroeg vandaag. Maar nee, ik deed open en een jongen overhandigde me een pakje. Voor ons? Ja! Daar was de kalender al, binnen enkele uren!

Nou nou, dat was snel, het leek Overtoom wel….. 😉

4 thoughts on “Snel, sneller…

  1. En echt waar, juist vandaag hadden wij het erover welke scheurkalender we volgend jaar zouden nemen of als Sinterklaaskado kunnen vragen.

  2. Het kan wel dus. Wij bestelden een krabpaal voor onze katten, en hadden niet opgelet waar die firma zat. Werd die even later door de eigenaar gebracht, de firma lag in Kerkrade, en hij moest toevallig toch in Hoensbroek zijn.

Comments are closed.