Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Ben nooit zo’n groot fan van de Rolling Stones geweest, maar nu ze al 50 jaar meegaan…. toch wel bewonderenswaardig. Vandaag dus een clip van de Rollings Stones, met Gimme shelter 😉

Als de clip niet start, dit is de link

2 thoughts on “Maandag met muziek

  1. Mooi is dat, ik ben ook nooit een Stones-fan geweest. Maar ik geeft toe dat ze ook goede nummers hebben gemaakt.

Comments are closed.