Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Eén van de groten van het Nederlands cabaret, Jenny Arean, zingt een wat vergeten lied: Geen interesse meneer Kerk. De tekst is van Jaap v.d. Merwe.

Als de clip niet start, dit is de link

3 thoughts on “Maandag met muziek

  1. Wat een goed lied, nooit gehoord en dat gezongen door de krachtige stem van Jenny Arean! Dankje!

Comments are closed.