Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Graag had ik een bewegend filmpje bij deze song gehad, maar helaas, dat kon ik niet vinden. Op You Tube kun je nog wel hele twee series in zwart/wit bekijken. Mij zei het niks. Maar ik word wel vrolijk van Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick en Tich 😉

Als de clip niet start, dit is de link

3 thoughts on “Maandag met muziek

  1. Heerlijk die weer eens te horen, vooral de naam van de groep brak je vroeger je tong over…

Comments are closed.