Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Als de clip niet opent, dit is de LINK

Zelfs wereldproblemen worden minder beangstigend als Eric Clapton er over zingt: It gotta stop!!

3 thoughts on “Maandag met muziek

  1. Ik hoor deze man heel graag spelen. Hij behoort tot een van de beste gitaarspelers.

Comments are closed.