Brocante

Het was een eindje rijden die zaterdag, maar de moeite waard. Want in Hellevoetsluis werd een brocantemarkt gehouden. En één van de kramen werd bemand door Janet, die ik vooral ken als fysiotherapeute.

Ze heeft niet alleen talent om mijn onwillige knie weer in het normale loopgareel te krijgen, maar verzamelt samen met haar man ook allerlei vintage spullen. Die etaleert ze regelmatig op deze website en op Facebook. Wie op zoek is naar vintage meubels, manden, flessen, ladders of luiken kan er zijn hart ophalen en vindt zeker iets van zijn of haar gading.

De brocantemarkt is al weer lang afgelopen, maar toch nog een sfeerbeeld.

8 thoughts on “Brocante

  1. Leuk om te zien en misschien zie je net nog een item wat je wel zou willen kopen. Maar dan nog denk ik eerst goed na want ik wil liever ontspullen.

  2. Leuk zeg! Jarenlang had ik van dat soort spullen in huis tot ik het op een dag helemaal zat was en alles mee naar mijn werk nam, een afdeling met dementerenden. Eigenlijk heb ik er nog steeds spijt van, temeer omdat het verzorgingshuis na mijn vertrek alles op een rommelmarkt heeft verkocht.

  3. Dat petroleumstel ziet eruit als gloednieuw… Ik vind het leuk spul allemaal, maar wat moet je ermee.

Comments are closed.