Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Beautiful boy, een liefdesverklaring van John Lennon aan zijn zoon, als hij hem naar bed brengt en een verhaaltje vertelt. En net als alle ouders belooft dat het allemaal goed komt.

Als de clip niet opent, dit is de LINK

3 thoughts on “Maandag met muziek

Comments are closed.