Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Deze week is het een wat vreemde vraag van Cornelis Vreeswijk: Waar gaan wij heen na onze dood? Niet echt een vrolijk begin, maar ja ….

3 thoughts on “Maandag met muziek

  1. Cornelis Vreeswijk, toevallig las ik gisteren iets over hem maar dat verhaal speelde in Zweden. Daar is hij opgegroeid las ik later.

  2. Ook zo’n heerlijk bekende stem… Maar wat maakt het uit waar we naar toe gaan na onze door. Ik denk maar altijd dat dit de hemel is…

Comments are closed.