Nooit klaar

Een vrouw is nooit klaar, verzuchtte mijn moeder vaak. Want er was altijd wel wat te doen. Stoffen, zuigen, wassen, strijken, eten koken, afwassen, opruimen, ramen zemen, belletje poetsen, traplopers en kleden kloppen. Nou ja, te veel om op te nomen. En als je dan dacht dat je klaar was, kon je meteen weer opnieuw beginnen.

Huishoudelijk werk in deze tijd is beslist een stuk gemakkelijker. Al heb ik er nog steeds een broertje aan dood. En geldt toch ook nog heden ten dage dat je telkens weer opnieuw kunt beginnen met al dat huishoudelijke werk.

Vandaar deze poster. Nog steeds toepasselijk… !

5 thoughts on “Nooit klaar

  1. Wij doen het huishoudelijke werk sinds onze pensionering samen, maakt het een stuk gemakkelijker.

  2. Het werk is er langer dan dat wij er zijn, dus doe het noodzakelijke maar sla niet door in al dat poetsen. Gooi een boel zooi je huis uit, dat maakt het allemaal een stuk eenvoudiger. Als je eerst twintig dingen moet verplaatsen om iets erachter of eronder schoon te maken, vergaat je de moed helemaal.

Comments are closed.