Vakantieherinnering

De schoenenwinkels in Nederland zijn de laatste jaren niet meer zo talrijk. Er zijn nog wel schoenen te koop, maar dat lijken wel allemaal sneakers te zijn. De meeste mensen lopen trouwens ook nog allemaal alleen op sneakers. Wel lekker comfortabel, maar charmant, elegant….?

Nou ja, dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Maar ik zie nog maar weinig vrouwen met van die mooie elegante schoenen, met torenhoge hakken en fraaie punten. Hooguit zie je zoiets nog op de rode loper bij een première.

In 2008 in Milaan zag ik deze schoenen in een etalage. Alle winkels waren gesloten vanwege Maria Hemelvaart, maar waren ze wel open dan was ik toch niet voor deze schoenen naar binnen gegaan.

En niet alleen voor de prijs, maar zo’n bontje aan mijn hielen is niet aan mij besteed. Trouwens, ik zou niet weten waarbij ik zoiets zou kunnen dragen… 😉

6 thoughts on “Vakantieherinnering

  1. Ik kan dus echt niet op hakken lopen!
    Sneakers, Birkenstocks en Ara Boots, dat zijn mijn schoenen.
    En mijn wandelschoenen natuurlijk.

  2. Op de televisie zie je nog wel veel vrouwen met torenhoge hakken, gisteravond zelfs in een roze uitvoering.

  3. het lijken wel toupetjes☺Vroeger kon ik goed op hakken lopen, zelfs werken, maar nu doet het zo’n pijn aan mijn voeten. Ik ben ook van de sneakers nu………

Comments are closed.