Onderwater

Je moet goed omhoog kijken, maar dan zie je deze muurschildering van Roza Dzhakova op een van de flats in de wijk. De lijn geeft aan hoe hoog de zeespiegel is en dus hoe laag wij hier wonen.

Of dat een beangstigend idee is? Tja, eerlijk gezegd zijn wij er niet altijd mee bezig. Woon je op een berg, kun je er af vallen. Woon je in de buurt van een vulkaan, kun je overspoeld worden door lava en as. Er zijn op de wereld genoeg plekken waar je risico lopen kunt.

Ik woon al mijn hele leven in Rotterdam en inmiddels ruim 50 jaar in Ommoord. Alles went, zal ik maar zeggen…. 😉

7 thoughts on “Onderwater

  1. Ik woon 0p 105 meter boven NAP. Maar zelfs daar kun je zoals in de vorige zomer, wegspoelen…

  2. Ik dacht, dat de Rotterdamse wijk Alexanderpolder het laagste punt van Nederland is/was. Wij wonen op meer dan 7 meter boven NAP. Als jullie onverhoopt onderlopen, dan kom je maar naar ons, hoor 🙂

Comments are closed.