Maandag met muziek

Tja, je zult maar een tijdje in de gevangenis hebben gezeten, dan weet je niet meer of je liefje je nog wel zo lief vindt. Maar als je dan de straat in rijdt en de boom voor haar huis ziet, vol met gele linten……! Dan zing je natuurlijk, net als het koor van Ray Conniff “Tie a yellow ribbon round the ole oak tree”

Als de clip niet start, dit is de LINK

Nota bene:
Het is soms wel begrijpelijk dat artiesten of platenmaatschappijen niet willen dat hun link zo maar gratis wordt afgespeeld op een blog of website. Maar het is lastig om op voorhand te bekijken of een YouTube link werkt of niet. Daarom probeer ik ook altijd de link er onder bij te zetten. Ik hoop dat het filmpje wel dan wel werkt.

4 thoughts on “Maandag met muziek

  1. Heerlijk nummer en nog steeds heel herkenbaar… Het meeste kan ik nog zo meezingen.

Comments are closed.