Weer open

Bron: Google foto’s

Vanaf vandaag is er geen QR-code meer nodig als we een drankje willen drinken in een café of een hapje in een restaurant willen eten. Gelukkig!

Niet dat we zulke grote “consumers” zijn, maar het belette ons toch om er op uit te trekken. Met mooi weer waren de beperkingen minder heftig. Een meegebracht broodje en een fles koffie maakten dat we geen honger of dorst hadden. En voor de kleine boodschap was ook al lang een oplossing gevonden. Maar met regen of storm bleven we thuis. Nu zullen we wel weer snel een museum gaan bekijken.

Het lijkt allemaal weer een beetje op het oude normaal. Grote evenementen en mensenmassa’s lieten we toch al lang aan ons voorbij gaan. We genieten het meest als het lekker rustig is.

7 thoughts on “Weer open

  1. Het feit dat het alleen al kan is fijn. Maar wij blijven nog wat aan de voorzichtige kant, gaan dan ook niet hossen;)-

  2. Geen enkele hinder gehad van de QR-code. Dwz het werkt net zo eenvoudig en snel als afrekenen met een contactloze pinpas. Nou is m’n ervaring ermee niet groot. 1 x bij een Chinees in de Amsterdamse Chinese buurt en 1x bij de Grote Kerk, een museum in Alkmaar. Op terrassen zit ik niet graag. Die worden al jaren geterroriseerd door de rokers (pre-wappies). Dan haal ik liever een slaatje in een supermarkt, met een flesje alcoholarme wijn die ik in het zonnetje op een bankje in een park nuttig.

  3. Drukte hoeft voor ons ook niet, ook niet op terrasjes. Maar voor de rest is het wel fijn dat je weer overal terecht kunt.

Comments are closed.