Handelsgeest

Nieuwe tijden vragen om nieuwe dingen. In de tijd dat de cafés en bars gesloten waren, werden er natuurlijk ook minder drankjes verkocht. En dan zijn er altijd mensen die nieuwe mogelijkheden gaan onderzoeken.

De etalage bracht ons niet veel verder. Ja, er stonden blikjes in. Maar wat zat daar dan in… cocktails?

Gelukkig stapte er een vriendelijke meneer naar buiten en die vertelde ons dat het inderdaad cocktails waren. Je kon ze thuis laten bezorgen, keurig verpakt in een doos. Als alles weer open zou gaan, konden die blikjes natuurlijk ook aan cafés geleverd worden. Dat is toch gezellig, met wat vrienden bijkletsen en ondertussen een drankje nuttigen.

Op onze opmerking dat wij zo’n blikje wel erg kil vonden, kregen we een uitnodiging om binnen even te komen proeven. Ja, dan hadden we toch een ander idee.

Maar op een druilerige morgen rond kwart over tien? We drinken graag een glaasje, al zijn we geen fan van cocktails. We sloegen we het aanbod dus maar vriendelijk af. Wel beloofde ik een blogje te maken. En belofte maakt schuld, dus bij deze. Wie weet worden deze ingeblikte cocktails wel een enorme trend….! We wensten hem veel succes.

6 thoughts on “Handelsgeest

  1. Ik zou ook geproefd hebben maar eigenlijk vind ik het onzin. Het lijkt me veel leuker als een barkeeper een cocktail ter plekke staat te maken en dat levert ook nog eens een stuk minder afval op.

  2. Ik vind het wel een grappig idee, maar dacht eerst even aan ingeblikt kattenvoer.

  3. Nou Els…. ik zou zeker geproefd hebben. Zo leuk! Maar ja ik hou dan ook van cocktails. De laatste overigens is minstens twee jaar geleden, voor Corona, in London.

Comments are closed.