Toch maar weer…

Na een tijdje radiostilte begon ik deze week toch maar weer met bloggen. Ik miste het. Het geeft op een bepaalde manier structuur aan mijn dagelijkse bezigheden.

Ik weet het, wat ik schrijf is beslist niet altijd een hoogstaand en literair verantwoord verhaal. Maar bloggen vraagt wel om me regelmatig te verdiepen in wat verschillende onderwerpen. En ook om het luchtig te houden. Niemand zit uiteindelijk te wachten op een zeurderig verhaal.

Heb ik al een paar dingen op de plank liggen? Ja zeker, zoals dit boek. Een flinke pil, die ik meenam uit de bieb.

Met een heleboel gewone, niet al te ingewikkelde recepten van Nederlandse bodem. Of van buiten Nederland, maar dan zo ingeburgerd dat we de buitenlandse invloed niet meer herkennen.

Eens kijken wat ik daaruit koken ga…!

9 thoughts on “Toch maar weer…

  1. Fijn dat je verder blogt. Doe wat goed voelt. Misschien af en toe een snipperdag nemen. Ik reageer nu bij je via de pc want op de smartphone lukt het niet momenteel. WordPress doet weer eens moeilijk.

  2. Wat leuk om te lezen. En ik ben benieuwd naar wat je uit het boek zal toveren!

Comments are closed.