Te kust en te keur

Een tijdje geleden waren we in Bredevoort, een leuk vestingstadje in de Achterhoek.

Leuke straatjes, waar het gezellig lopen is. En waar veel antiquariaten en boekwinkeltjes te vinden zijn. En ook heel veel minibiebs.

Er is voor elk wat wils. Met een lekker zonnetje in de rug is het goed er zoeken.

We zagen wel wat interessante boeken, maar besloten ze toch maar niet te kopen.

Ontspullen en dan weer wat nieuws kopen, dat schiet niet op.

9 thoughts on “Te kust en te keur

  1. Ik had een grote boekenvoorraad, maar bracht de laatste maanden flink wat boeken naar een minibieb bij mij in de wijk. En het leuke was elke keer als ik wat nieuwe boeken bracht zag ik dat mijn eerder gebrachte boeken al weer weg waren. Toch leuker dan dat ze ongebruikt in mijn kast blijven staan. Er komt af en toe wel een nieuw , nou ja 2e hands boek mijn huis binnen maar dan gaat er ook gelijk weer een naar de minibieb. Er zijn een paar schrijvers waar ik de boeken van verzamel en die mogen blijven, maar verder een erin dan ook een eruit.

  2. Hahaha, zeker herkenbaar. Bij alle leuke dingen die je best zou willen hebben zit meteen de gedachte van ‘zo meteen breng ik het weer naar de Kringloop’ achter. Ik vond het in het begin frustrerend, maar nu vind ik het wel lekker zo. 😉

Comments are closed.