nieuwe tijden

Het was een gek jaar en het eind van dit jaar zal niet veel minder gek zijn. Niet met de hele familie om de tafel, maar slechts met 2 of 3 gasten. Voor ons niet zo ingrijpend. Wij zitten met z’n vijven net aan de taks 😉

Maar gelukkig is er in deze nieuwe tijd een oplossing. We gaan gewoon digitaal. Ik zag het al bij “Zusje” in de Margriet. De gebruikelijke kibbelpartijen kunnen tenslotte ook via het wereld wijde net 😉

Maar deze vond ik ook wel erg leuk.

Laten we vooral een beetje de vrolijke kant van dit alles opzoeken.

Van humor krijg je nooit genoeg en dik, dronken of ziek word je er ook niet van.

8 thoughts on “nieuwe tijden

  1. Humor is inderdaad een geweldige manier om met situaties om te gaan vind ik ook. En wat boffen we feitelijk met internet en alle mogelijkheden die dit biedt om elkaar toch te zien en spreken!

  2. Het is ernstig wat er in de wereld gebeurt maar we moeten wel blijven lachen, in stilte, naar elkaar. met elkaar.

  3. Je moet er inderdaad naast de ernst, zeker ook de humor van inzien. Veranderen kun je het toch niet. Hier komen al onze kleinkinderen naar toe, het is er maar ene, nog te jong om mee te hoeven tellen, maar toch.

Comments are closed.