Te gek!

De laatste jaren draag ik nog maar zelden panty’s. Tegenwoordig zijn het korte kousjes. Wel zo makkelijk. Of sokken, want die zijn lekker warm in de winter.

Maar er schijnen toch mensen te zijn die met alle gemak voor een panty zo’n 160 euro willen betalen. Dan is ie wel van Gucci….! En tegenwoordig -want je moet wel trendy blijven- ook nog voorzien van enorme gaten en ladders…!

Kan het nog gekker? De mevrouw die het op de tv vertelde, kocht nooit die goedkope panty’s van de HEMA of zo. Nou ja, blijkbaar heeft zij geld genoeg en ze moet vooral doen wat ze wil.

Maar erg decadent vind ik het wel. Als je dan toch niet weet wat je met je geld moet doen, zijn er nog wel een aantal doelen die er met smart op zitten te wachten en er een betere besteding voor weten.

11 thoughts on “Te gek!

  1. Voor de vrouw die alles al heeft. Maar ja zolang er mensen zijn die het kopen zullen dit soort artikelen op de markt blijven komen. Altijd weer blij dat ik mode en trends totaal oninteressant vind. Beter voor het milieu en mijn portemonnee.

  2. Die spijkerboeken met gaten, echt dramatisch lelijk en panty’s met gaten is nog erger. En dan nog zoveel geld er voor neertellen???

  3. Máxima kiest vandaag voor ruitenjurk en gevlochten tas van € 1980.- kopte het AD vorige week.
    Snap je toch ook niet in deze tijd?

Comments are closed.