Naakt

Ik heb een hele tijd staan kijken, maar hij was er echt πŸ˜‰ Een naakte man, maar hij had zich op een of andere manier totaal onzichtbaar gemaakt.

Ik stond er toen het nog lekker zonnig was, maar toen de regen met bakken uit de hemel kwam bleef hij staan. Hij stond er dan ook voor het goede doel.

Dat glazen potje stond er uiteindelijk niet voor niks. Daarin zamelde hij geld in voor Amnesty International. Nou, zo’n geweldig initiatief mag niet onvermeld en onberoerd gelaten worden. Het was makkelijker geweest als er gepind had kunnen worden, maar met moeite vond ik nog wel wat kasgeld in mijn beursje. En zo kon ik dus meehelpen aan het verbeteren van de wereld πŸ˜‰ πŸ˜‰ πŸ˜‰

Nou hoop ik wel dat hij later wel zichtbaar en volledig gekleed naar binnen mocht. Het werd die nacht behoorlijk koud en nat!

8 thoughts on “Naakt

Comments are closed.