Belofte

Vandaag start de zomer, op de langste dag van het jaar. En dan gaan de dagen al weer langzaam korten. Dat merk je nog niet zo snel,. maar binnenkort zie het toch steeds vroeger donker worden. Nou ja, het is niet anders. Altijd zomer… nee, dat is het toch ook niet.

Straks komt de herfst. Met vaak prachtige dagen, vol zon en lome warmte. En dat brengt weer andere genuegten met zich mee. Nu bloeit de braam nog uitbundig, maar ook de eerste bramen zijn er al. Nog felgroen, zuur en oneetbaar. Maar met een beetje hulp van de zon kleuren ze diep paars en kunnen we straks weer volop bramen zoeken.

Dat is weer een pleziertje om naar uit te kijken. Voor een ander uitje in eigen land.

6 thoughts on “Belofte

  1. Hier zij de kersen rijp en beginnen de bosbessen ook te kleuren. De eerste kersen zijn al geplukt. De bosbessen zijn voor Jeslynn, die is daar dol op.

  2. De bramen groeien goed in de tuin. Maar eerst zal de frambraam goed zijn en die is toch lekker!

Comments are closed.