Valentijn…

Hoeveel hevig verliefde mensen zullen vandaag verlangen naar zo’n boeket van hun hartendief? Of naar een mooie kaart, vol bloemen, harten en kusjes?

En hoeveel verdriet zal er zijn als je droom niet uitkomt? Voer voor psychologen, toch? En voor de commercie een uitgelezen kans om allerlei zaken aan de man te brengen. Van mooie lingerie tot chocola, van kaarten tot …. nou ja, vul zelf maar in.

5 thoughts on “Valentijn…

  1. Onze oudste kleinzoon had wat voor zijn vriendinnetje gekocht. Dat vind ik dan nog net gaan maar verder hoeft het niet voor mij.

  2. De enige die er wat aan overhoud is de winkelier… Wij hebben er nooit iets mee gedaan. Volgens mij speelde het in onze tijd nog niet. Ik lees net dat het pas sinds midden jaren 90 in Nederland gevierd wordt. Ik zie ook dat de belangstelling ervoor tanende is.

Comments are closed.