Winkeltje

Ergens in Rotterdam-Kralingen kwamen we langs dit winkeltje. Ik kende het al langer. Eerst zat op de hoek van een straat, nu is de zaak verhuisd naar een groter pand.

Het is zo’n winkel waar je altijd wel even moet blijven kijken. Nooit een zelfde etalage, telkens weer wat nieuws. En nu zagen we er die schattige knuffelbeestjes, poppenhuisjes en ander klein spul. Ik werd op slag weer een klein meisje, dat speelde met haar poppenhuisje.

Wat heerlijk om daarmee te kunnen spelen. Het lijkt mij het toppunt, veel fijner en gezelliger dan een Ipad. Maar ja, ik ben natuurlijk geen kind meer.

Misschien zitten kleine meisjes van nu wel naast hun speelgoed muizen-kind en laten ze het YouTube-filmpjes zien…. Is poppenkinderen verwennen helemaal niet meer “cool”.

Nou ja, maakt ook niet uit. Ik heb even een paar minuten voor die etalage staan zwijmelen…. Mijn dag was weer helemaal goed!

7 thoughts on “Winkeltje

  1. Ik ben nooit ene meisjemeisje geweest maar had kan me wel voorstellen dat dit soort speelgoed je trekt. Ben benieuwd waar die winkel zit, Kralingen is dan opeens best groot.

  2. Is dat in de Lusthofstraat Els. Ben natuurlijk heel nieuwsgierig hiernaar. Snap je zeker wel met die virusbesmetting die ik heb.

  3. Ook onze kleindochter speelt nog met poppen en ondertussen kletst ze honderduit tegen die poppen.

  4. Mijn middelste kleindochter heeft zo’n muis. In een bijpassend doosje. Ze speelt er vaak mee en vertelt hele verhalen

  5. Onze jongste kleindochter heeft een babypop die overal met haar meegaat en waar ze altijd mee speelt. Voor haar is het dus nog cool. En ik geniet met haar mee. Die prinses op de erwt die je laat zien is fantastisch!

Comments are closed.