Jubileum

Soms zijn slapeloze nachten nog wel eens nuttig. Want toen ik laatst midden in de nacht wakker werd, realiseerde ik me dat mijn blog vandaag precies 10 jaar bestaat.

Ik blogde al langer, maar bij een ander domein. En toen kreeg ik zomaar van onze jongste zoon een blog. Hij had alles in orde gemaakt, domeinnaam aangevraagd, een eerste opzet gemaakt en ik kon van start.

Tien jaar (bijna) elke dag een blogje. Soms vragen mensen me wel eens waarom doe je dat? Voor mijn plezier, want ik vind het leuk om te schrijven. En het geeft structuur, er moet over nagedacht worden.
In de loop van de tijd heeft het me ook heel fijne contacten opgeleverd.

Nou hoop ik dat mijn lezers het ook leuk blijven vinden, want ik ben van plan nog een hele tijd door te gaan. Met misschien weer eens wat andere onderwerpen, wat altijd met een min of meer positieve en vrolijke kijk op het dagelijkse leven….

11 thoughts on “Jubileum

  1. Gefeliciteerd met je jubileum. Keep on blogging. Dagelijks bloggen is echt een uitdaging. Ik ken er maar een paar die dat doen. De meeste zijn luiere bloggers zoals ikzelf. Door jou ben ik ooit op het idee gekomen om ook te gaan bloggen trouwens, maar dat heb ik geloof ik al eens gezegd.

  2. Wat een geweldig en origineel cadeau van je zoon zeg! Superleuk bedacht van hem, en je hebt er dus ook al tien jaar plezier van. Wat een topcadeau.

  3. Geweldig Els al 10 jaar on blog. Gewoon doorgaan hoor. Geniet er elke dag van.

  4. Dat is een mooie start in het nieuwe jaar. Op naar de 25 volgende jaren…

  5. Een mooi jubileum Els, om trots op te zijn, gefeliciteerd. Lees je met veel plezier, niet stoppen hoor.

  6. Gefeliciteerd Els met dit jubileum! Een prachtige prestatie! Tien jaar lang elke ochtend een plezier om je blog te lezen of te beluisteren. Nog lang zo doorgaan hoor!!

Comments are closed.