Vergadering…?

Wat deden ze daar die duiven. Wachtten ze op een aardige voorbijganger met wat voer? Hadden ze het koud of voelden ze de herfst nu pas echt in hun botten? Waren ze moe en rustten ze wat uit, daar op dat stukje kade met het zicht op de Westertoren?

Wie zal het weten? Het is nou eenmaal heel moeilijk om je in duivengedachten te kunnen verplaatsen.

Misschien was het wel helemaal niet zo bijzonder… Ik kwam er tenslotte maar eventjes langs. Misschien zitten ze daar wel alle dagen en vele uren… tot groot ongenoegen van de bewoners. Die misschien al vaak geklaagd hadden en geprobeerd te verjagen.

Zo veel vragen, zo weinig antwoord. Maar wel weer een onderwerp van een blogje vandaag! 😉 😉

7 thoughts on “Vergadering…?

  1. De foto is hilarisch. Ik denk dat ze in vergadering zijn of de roetveeg-pieten onder gescheten moeten worden (-:

  2. Ik vind duiven meestal ook een erg passief volkje, vooral in de regen en in de winter. Wellicht moeten we een voorstel in die vergadering lanceren om maar de vertrekken naar Italië als het hier wat kouder wordt…

Comments are closed.