Driedubbel plezier…

Telkens wanneer de Flow in de bus valt, ben ik blij. Omdat er altijd wel iets interessants in te lezen staat. Lekker opgekruld op de bank lezen. Over creatieve, dappere of inspirerende mensen en altijd met prachtige foto’s erbij. Een kopje thee op tafel met soms iets lekkers er bij. Dat is plezier nummer één.

Het tweede plezier komt wat maanden later, want dan scheur ik dat mooie blad compleet los. De mooie dikkere bladen houd ik apart. De fotobladen gebruik ik later. En de bladen met tekst bewaar ik als onderlegger bij het stempelen.

Want als ik kaarten gemaakt heb, moeten er natuurlijk ook enveloppen om. Daar gebruik de mooie fotopagina’s voor. Elke envelop weer anders.

En inmiddels weet ik dat mensen zo’n kleurige envelop erg leuk vinden. Want die valt wel op tussen de -meestal saaie- normale post.

9 thoughts on “Driedubbel plezier…

  1. Ook een tijd op geabonneerd geweest.
    Ik koop nu de boeken nog voor paperlovers 🙂
    Ik welke flow zat de puzzel met de cijfertjes??

  2. Ik voel me altijd rijk als ik in de Flow en andere tijdschriften heb zitten scheuren en zo’n hele stapel mooi papier heb om enveloppen te maken, hihi.

Comments are closed.