Filmpje maken…

Meegaan met de moderne tijd valt niet altijd mee. Ik mag dan wel beweren dat ik met gemak met de moderne media om ga, in werkelijkheid loopt het vaak veel minder soepel.

Ik kreeg het verzoek om een kort videootje te maken voor een bepaalde gelegenheid. En natuurlijk zeg je daar dan volmondig “ja” tegen. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn. Telefoontje erbij, instellen en hup, dan staat zo’n filmpje er toch zo op? Nou… eh nee. Want op selfies sta ik altijd met een enorme kalkoenkin en dat wilde ik voorkomen. Leo moest er ook bij en die heeft een bloedhekel aan dit soort acties. Toch is het ons gelukt om een aardig filmpje te produceren.

Dan komt de volgende fase. Het verzenden van zo’n videootje. Het lukte niet… Ook niet bij een volgende poging. Nou morgen dan maar. Maar de volgende dag bleek het nummer niet te kloppen en was ons filmpje bij een volkomen vreemde terecht gekomen. Nadat ik het goede nummer had gekregen, stuurde ik prompt nogmaals de verkeerde dat vermaledijde filmpje. Die ontvanger zal wel gedacht hebben….!
Maar nu is het dan toch bij de juiste persoon terecht gekomen. Eindelijk!!! πŸ˜‰ πŸ˜‰ πŸ˜‰

7 thoughts on “Filmpje maken…

  1. Haha Els, hoe begrijpelijk. Ik kan soms zo zitten prutsen met iets op dat gebied dat ik om mezelf moet lachen. Ik ben blij dat ik foto’s kan maken met mijn telefoon, aan filmpjes ben ik nog niet toegekomen.

  2. Ja Bettie (en Frits natuurlijk) voor jullie stonden we voor de camera. En zoveel kommer en kwel was het niet, maar drama werkt goed op een blog πŸ€”πŸ˜‚. En fijn dat jullie het leuk hadden, dat was het belangrijkst πŸ€—

  3. Haha. Volgens degenen in mijn huishouden trek ik de meest vreselijke gezichten bij het maken van foto’s en filmpjes. Inclusief kalkoenkin πŸ˜‚

  4. Ooooh, Els en Leo. Wat een gedoe. En dat allemaal voor ons. Maar we hebben het zeer gewaardeerd. Zeer! Dankjulliewel!!!!!!!
    (Ik ga er van uit dat het een filmpje waar je het over hebt voor ons was en dat er niet nog meer vrienden een speciale gelegenheid hadden)
    En we zagen geen kalkoenkin

  5. Hoi Els, Het levendig verslag van wat voor mij zeer herkenbaar is. Met groeten Ton

Comments are closed.