Spannende week…

borstkanker-lint2Afgelopen week was spannend voor me. Eerst op maandag een mammografie. En alhoewel ik die al vele malen eerder kreeg, zat er deze keer toch extra spanning bij. Ze zouden toch niet weer…. net als vorig jaar…? Ik weet wel dat zoiets een overbodige gedachte is, zoiets kun je nu eenmaal niet regelen. Maar toch… gedachten laten zich niet sturen. Na het maken van de foto’s en een paar eeuwig durende minuten, kwam het verlossende woord. “Mevrouw, de radioloog kon geen afwijkingen vinden”. Dus voorlopig was ik even gerustgesteld.
Helemaal geruststellen deed de chirurg me op vrijdagmorgen. Alles prima, ook geen rare dingen te voelen. Ik kon weer opgelucht naar huis. Tot oktober, dan is het een controle bij de mammacare-verpleegkundige. Maar goed, geen hersenspinsels maken, geen angsten kweken. Gewoon  doorleven!

14 thoughts on “Spannende week…

 1. Ook toevallig, ik moest maandag voor de mammografie.
  Kon met een gerust hart naar huis.
  Morgen officiële uitslag van de oncoloog.
  Ik begrijp je spanning helemaal.
  Maar fijn, gefeliciteerd met deze uitslag.

 2. Ik kan me voorstellen dat dit telkens opnieuw spannend is maar wat fijn dat het weer allemaal goed is, gefeliciteerd.

 3. Oh, wat fijn dat het goed is. Natuurlijk zit je telkens in de zenuwen, da’s alleen maar logisch. Van harte gefeliciteerd, Els.

Comments are closed.