Boek

boek-Geheim-van-DelorgeEen thriller met een excentrieke detective, een mooi maar domme secretaresse, die soms toch heel interessante dingen weet te zeggen en zich niet zo snel uit het veld laat slaan.  En natuurlijk een zaak waar in het begin geen touw aan vast te knopen is.
Stukje bij beetje komen alle losse eindjes bij elkaar.
Van dat soort boeken hou ik, met een beetje spanning, onwaarschijnlijke wendingen en tenslotte de ontknoping. Geen diepgravende psychologie, gewoon lekker zittend onder een parasol om te lezen. Met een koel drankje en een knabbeltje kom je zo’n warme dag dan wel door.

5 thoughts on “Boek

  1. Dit doe ik op het ogenblik ook veel Els. Een lekkere detective, onder een bom in een heerlijke ligstoel, genieten!

  2. Het boek heeft een mooie voorkant: de Grote Markt in Nijmegen met op de achtergrond de toren van de Stevenskerk…….!

Comments are closed.