Raadsels

Wordpress-logoAl vele jaren maak ik dit blog. Je zou dus zeggen dat ik het wel een beetje in mijn vingers moet hebben hoe alles werkt. Maar dan reken je toch buiten het programma van WordPress. Ik weet niet wat ze allemaal aan het goochelen zijn, maar zo nu en dan snap ik er niks meer van. Een paar dagen geleden stond mijn bericht niet zoals gewoonlijk om 6 uur op de site. Moet je sinds kort (?) ergens een vinkje zetten om de publicatie definitief in te plannen. Kon ik tot voor kort meteen op het dashbord van dit blog komen en berichten intypen, nu moet dat via WordPress zelf.
Meteen slaat de twijfel toe. Want waarom, hoe, waardoor…..deed ik het fout?  Maar als ik dan lees dat anderen ook in de clinch liggen met het programma ben ik weer gerustgesteld. Het ligt dus niet aan mij, het komt door al die nieuwigheden. Hohohooooooh, opgelost. Tot de volgende strubbeling……

7 thoughts on “Raadsels

  1. Het is mij nog niet opgevallen, maar misschien krijg ik er nog mee te maken? Dan klamp ik me aan jou vast, hoor Els.;-)

  2. Nee hoor, het ligt niet aan jou. Het zou WP sieren als men ons een bericht zou sturen over de wijzigingen, dat scheelt een hoop gedoe. Overigens denk ik wel te hebben gezien welk thema je al hebt verzonnen voor de stuur-een-foto blog:)

Comments are closed.