Juwelier

Nee, bij deze winkel koop je geen goud of diamanten, maar voor mijn gevoel is het er even duur. De groentenman in ons winkelcentrum is voor mij een groentenjuwelier. Er zullen beslist klanten zijn die het doen, maar ik niet.
Want 6,98 betalen voor een doosje aardbeien, vind ik gewoon te duur. Te gek! Okay, ze zagen er ook beslist prachtig uit en nee, het is natuurlijk buiten het seizoen. We noemen ze ook niet voor niks zomerkoninkjes. Daar moet je in de winter dus niet om komen. Over de smaak kan ik niet oordelen, Maar voor dat geld koop ik toch iets anders. Nog geen idee wat, maar zeker geen aardbeien. Of ben ik blijven steken in het guldentijdperk, dat inmiddels al 15 jaar achter ons ligt? Want als ik het omreken, dan kom ik op een astronomisch bedrag uit voor die winterse zomerkoninkjes. Het kan wel, maar moet het dan ook?

6 thoughts on “Juwelier

  1. Zo heb ik er nog niet naar gekeken, maar je hebt gelijk, die prijzen zijn niet normaal meer… We naderen de kerst.

  2. Ik reken nooit om maar 7 euro voor een doosje aardbeien is gewoon te gek. Ik koop dit soort groenten en fruit nooit in de winter, het hoort bij de zomer.

  3. Wat een originele vondst om de groenteboer te vergelijken met een juwelier. Ik vind 7 euro voor een doosje aardbeien echte te veel. Stiekem reken ik ook nog wel eens om…

  4. Nou, ze kunnen er wel prachtig uit zien, maar het zijn geimporteerde waterballen, die nergens naar smaken. Ik begrijp niet dat die dingen nog verkocht worden in deze tijd van het jaar.

  5. Ha ha bij dergelijke bedragen ga ik ook nog steeds omrekenen naar guldens. Voor die 15,35 gulden kreeg je vroeger de economische controledienst op je dak.

Comments are closed.