Jarig!

Kijk nou, daar zit ie. Mijn echtgenoot en vandaag is ie jarig. Ik weet dat hij dit blog een beetje ongemakkelijk zal lezen. Hij wil niet zo in de belangstelling staan en meestal hou ik hem dan ook buiten beeld. Maar ja, 75 jaar worden is toch niet niks!
We vieren het vandaag niet zo uitgebreid, dat gebeurt later. Maar natuurlijk krijgt hij vandaag een extra zoen bij het ontwaken, staat er een cadeau bij het ontbijtbord en zullen we vanavond wel met een extra glaasje klinken en drinken op nog vele jaren in goede gezondheid. Proost!!

9 thoughts on “Jarig!

  1. Hartelijk gefeliciteerd. Op naar een nieuw levensjaar met een goede gezondheid en veel geluk. En bovendien een fijn feestweekend.
    Marianne

  2. Gefeliciteerd met Leo! Maak er maar een gezellige dag van, een kwart eeuw is zeker een felicitatie waard. 🍾πŸ₯‚Het zonnetje hebben jullie alvast cadeau gekregen. πŸŒžπŸ€—

  3. Gefeliciteerd met jarige echtgenoot.
    Dat is een feestelijk begin van de dag, ontbijt met een presentje.
    Alvast proost voor vanavond!

Comments are closed.