Weer terug

Afgelopen week waren Leo en ik een paar dagen in Wenen. Zoals bijna elk jaar, vieren wij onze trouwdag (dit jaar de 44e) met een reisje. Later zal ik er meer over vertellen. Maar eerst onze terugreis. We vlogen heen en terug op Rotterdam, lekker makkelijk dachten we. Maar de thuiskomst was toch minder simpel dan wij aanvankelijk dachten.
Allereerst moesten we een lange tijd wachten op onze bagage. Bijna een uur stond de band stil. Daarbij was het uitzonderlijk druk in de hal en dat om 11 uur ’s avonds. Zelden zoveel afhalers gezien als daar. Het leek wel of er een beroemdheid aankwam. Nou ja, misschien was dat ook zo, maar dat is ons dan ontgaan.
Toen met koffer en rugzakken op zoek naar de auto. Rotterdam-The Hague Airport is niet zo groot, maar er is een tamelijk uitgebreid parkeerterrein. En dat is me toch slecht gemarkeerd! Ik dacht slim te zijn en een foto van onze geparkeerde auto te maken. Maar bij daglicht ziet alles er toch anders uit. Het was bij een hek, maar waar was dat? Minstens drie kwartier hebben we gezocht en uiteindelijk bleek Leo toch de beste speurneus. Ik begrijp niet waarom er zo weinig markeringen zijn. Volgende keer gaan we toch maar weer vanaf Schiphol. Nemen we de trein daar naartoe, wel zo makkelijk.

8 thoughts on “Weer terug

 1. Proficiat met jullie trouwdag. Onlangs heb ik op datzelfde vliegveld ook behoorlijk moeten zoeken naar mijn auto. Alles lijkt heel erg op elkaar. Een tip is om met je telefoon de lijstje in GPS op te slaan.

  Groetjes,

  Dorothé

 2. Haha, gaan wij toch de winnaar zijn in deze rij. Over een paar weken 46 jaar en ook bij ons staat Wenen nog op het lijstje. Maar dat van die slechte markering op dat parkeerterrein is en slechte zaak, gruwelijk ergelijk.

 3. Tjonge, wat een langgehuwden hier op rij. Wij zijn over een aantal weken 43 jaar getrouwd. De felicitaties voor jullie! Doen jullie goed om naar Wenen te gaan, staat ook op onze wensenlijst voor ooit.

 4. Van harte gefeliciteerd met de 44e trouwdag. Wij zijn al aan de 47e bezig. Natuurlijk heel nieuwsgierig naar foto’s. Wenen vinden wij geweldig.

 5. We doen hier natuurlijk geen wedstrijdje maar wij liggen een klein jaar vóór. Van harte Els en Leo. Benieuwd naar de blogs over Wenen, wij zijn er nog nooit geweest maar roepen al jaren dat we dat nog eens gaan doen.

 6. Hartelijk gefeliciteerd. Wij liggen een half jaar op jullie voor 😉 Wenen is een geweldige stad. Ik bewaar er de beste herinneringen aan. Laat maar komen die verhalen en foto’s, Els.

 7. Nog proficiat met jullie trouwdag, wij moeten nog twee jaar wachten op de twee viertjes.

Comments are closed.