Beleefd

Kijk, zo gaat het nou in Nederland. Of is dit iets speciaal voor Rotterdam?
Een duidelijk bord, tamelijk beleefd. Al had a.u.b. er nog wel bij gemogen…
De stoep is op die plek, de Wilhelminakade, erg smal. Er wordt al lange tijd hevig gebouwd en verbouwd, dus moet je je als voetganger goed uitkijken. En het verkeer suist er vaak voorbij. Zeker als er een cruiseschip is aangekomen, rijden bussen, taxi’s en auto’s af en aan.
Maar daar trekken we ons niks van aan! Die fiets moet je toch kwijt….

2 thoughts on “Beleefd

  1. Bij dit soort zaken moet ik altijd meteen denken aan Singapore. Daar haalde je het niet in je hoofd om dit soort dingen fout te doen. Er werd enorm gesurveilleerd en de boetes waren akelig hoog. Een schonere stad ken ik gewoon niet. Voor het weggooien van een papieren zakdoekje op straat of een peuk kon je een persoonlijke lening gaan afsluiten zeg maar.

Comments are closed.