Comfortabel of sjiek

glitter Nog een week en dan zitten we allemaal weer aan de kerstbrunch, lunch of het kerstdiner. Hopelijk omringd door familie of vrienden, het licht gedempt en de kaarsen aan. Hoe gaan jullie dan? Kleden jullie je daarvoor extra sjiek aan, met glitter en glans, veren en flonkerende stenen? Of houden jullie het huiselijk en trekken jullie iets nets, maar wel iets gemakkelijks aan?
Ik kies voor het laatste. Maar niet te warm en niet te koud, maar vooral comfortabel. Dit zal het dus niet worden 😉

 

Bewaren

6 thoughts on “Comfortabel of sjiek

  1. Ik heb een aantal leuke stretchjurkjes. Redelijk gekleed, maar vooral handig als je redelijk veel wil eten 😉 al maken we redelijk normale gerechten, maar wel met extra lekkers erbij.

  2. Spijkerbroek en warm vest. Voor mij geen opsmuk. Maar hoe dan ook, ik wens iedereen hele fijne dagen toe. 🎅

  3. Gut, Els, ik ben geen mens voor goud en glitter. Een makkelijk jurkje, niet te warm, dikke panty en van die leuke lage lakschoenen. Heerlijk comfortabel.

  4. Ik ga voor ‘normaal’ maar wel netjes en verzorgd, geen gekke glitters of speciale outfits of dure kapsels voor mij

Comments are closed.