Trends

Wij zijn niet zo’n trend gevoelig stel. Bij ons kun je jarenlang dezelfde meubels zien staan. Verbouwen staat hier gelijk met nachtmerrie, dus daar beginnen we niet zo vlug aan.
Maar nu zijn we toch echt modern als ik de krant mag geloven. Want groen is het dit seizoen helemáál. En, ik citeer, laat in uw vloerkleed alle kleuren van uw huis terug komen.
Groen zit hier al jaren op de muur. En zo’n kleed ligt hier al weer een tijdje, zeer tot onze tevredenheid. Dit seizoen zijn we dus helemaal hip. Volgend seizoen natuurlijk al niet meer, maar dat zal ons dan weer een zorg zijn. Vallen we weer in de categorie tevreden sufferds. Maar nu passen we één seizoen in een modern plaatje 😉
wonen

6 thoughts on “Trends

  1. Els, ik heb een allegaartje, d.w.z. alle stijlen door elkaar. Er staat, hant of ligt niet nieuws en ik vind het goed zo. Ik vind jouw kamer er gezellig uit zien en dat is denk ik het belangrijkst.

  2. Een huisinrichting is ook niet te vergelijken met een paar nieuwe schoenen of nieuwe trui kopen. Zelf heb ik antieke meubelen in mijn woonkamer, dus dat is pas oud….. sommige stukken wel een paar honderd jaar. En ik vind t nog steeds leuk, maar mijn kleding moet wel enigszins modern zijn.

Comments are closed.