Vakantie

BlogBremen-24 Zo, we zijn weer terug van vakantie. Twee weken lang waren we achtereenvolgens in Bremen, Hamburg en in Walsrode op de Lüneburger Heide. We boften met heerlijk weer.

In Bremen bekeken we natuurlijk de Bremer Stadtmusikanten. Ik had een enorm beeldhouwwerk verwacht, maar het waren maar wat kleine dieren en ook nog eens een beetje achteraf naast het stadhuis gezet. Maar evengoed een foto waard.

De “oude stad” is niet zo groot, maar wel gezellig.  We amuseerden ons prima, wandelden eerst door het Schnoor-kwartier. Een middeleeuws gedeelte waar vroeger zeelui en vissers woonden. Nu herbergen de kleine huisjes winkeltjes, konditoreien en galerieën.

De “oude stad” is niet zo groot, maar wel gezellig.  We amuseerden ons prima, wandelden eerst door het Schnoor-kwartier. Een oud gedeelte waar vroeger zeelui en vissers woonden. Nu herbergen de kleine huisjes winkeltjes, konditoreien en galerieën.

Bewaren

 

Bewaren

One thought on “Vakantie

  1. Bremen is leuk voor een ochtend of middag, vind ik. Maar in Hamburg kun je wel langer blijven. Nog een havenrondvaart gedaan?

Comments are closed.