Ergernis

“Sociale” media zijn eigenlijk helemaal niet sociaal. Ik erger me aan al dat schelden op Facebook, Twitter en weet waar nog meer.
Natuurlijk was het “een beetje dom” van Yuri van Gelder om gezellig op stap te gaan in Rio de Janeiro. Hij had beter kunnen weten. Maar ja, het is ook maar een mens, toch…..?
Maar als je de reacties leest, dan vraag ik me af “wie zijn al die mensen?” Zijn die nou allemaal zo volmaakt, rijden die nooit een scheve schaats of piesen ze nooit een keertje buiten de pot? En die bobo’s, die zich laten fêteren in het Holland Heineken House. Wat doen die daar, zitten die allemaal aan het Sourcy bronwater of de 0% Amstel Radler citroen? Nou, dat geloof ik niet.
Ik vind het jammer voor Yuri, had hem een mooie podiumplaats gegund. Nou zijn de kansen verkeken!
Yuri

Bewaren

Bewaren

4 thoughts on “Ergernis

 1. Ik lees weinig op facebook en zeker geen commentaar op dit soort gebeurtenissen want wat je dan leest laat je het vertrouwen in de mensheid verliezen. Ik heb echter wel een mening. Yuri is 33 jaar dus een volwassen vent. Hij is voor een Olympisch sporter knap de fout in gegaan dus is zijn wegzending terecht. Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten!

 2. Ik ben het helemaal met je eens Els. Het is dom van de man, maar ik vind het ook erg wat er nu met hem gebeurt. Had dat niet anders opgelost kunnen worden? In deze tijd krijg je dan de hele sociale media over je heen. Beter maar om dat niet te lezen, want de beste stuurlui staan aan wal.

 3. De actie van Yuri was erg dom, maar hij kreeg meteen een harde straf. Op zich ook wel weer begrijpelijk, want zoiets kunnen ze niet door de vingers zien. Dan is het hek van de dam.

  Internet is geweldig, maar tegelijkertijd is het een open riool. Je komt er nu achter wat mensen DENKEN omdat ze het op deze manier ZEGGEN. Daar word je niet blij van, Els.

 4. Ik wil geen mening hebben in dezen. Maar ik erger me weer aan de overdreven vraagstelling en de eveneens overdreven commentaren.
  Wint een Belg een medaille: ‘En wat betekent dit voor België ?’.
  Winnen Nederlandse zwemsters niet: ‘De zwembond zal eens goed bij zich zelf te rade moeten gaan’.
  Maar ja, ik geniet ook van veel sporten. Turnen bijv. En die Hans van Z. is fantastisch!

Comments are closed.