Gebakken lucht

12-koekjes Het verbaast me telkens weer hoe fabrikanten proberen ons van alles wijs te maken. Neem nou de wervende tekst voor dit product: “Deze limoen koekjes zijn erg onafhankelijk. Ze besluiten altijd op het laatste moment wat te doen en hoe vol op te leven. Ze zouden hard to get kunnen spelen, maar ze zijn te goed om te weerstaan.” Geen idee wat ik hiervan moet denken. Waar ze naar smaken of hoe ze er uit zien.

Wat krijg je dan: een klein kartonnen kokertje (formaat blikje Red Bull) met 125 gram koekjes. Bij ons te koop in de Appie voor € 4,99. Dat vond ik al behoorlijk aan de prijs, maar dezelfde verpakking is bij de Koffie- en theewinkel in Roermond via internet te bestellen voor € 6,95.

Ik geloof dat ik toch liever zelf bak!

 

 

4 thoughts on “Gebakken lucht

  1. Het is ongelooflijk wat die fabrikanten al niet verzinnen om ons te verleiden hun producten te kopen. En dan ook nog biologisch, hè, dan moet het helemaal goed zijn.

  2. Goh, da’s toevallig. Gisteren heb ik bij mijn AH naar deze dure koekjes staan kijken. Met verbazing, ja. Het bleef bij kijken, want als een product zo’n kletsverhaal nodig heeft, kan het niet veel soeps uh koeks zijn. 🙂

Comments are closed.