Tattoo

Bron: http://www.dutchink.nl/tattoo-teksten/
Bron: www.dutchink.nl
Dat een zeeman in een dronken bui een tattoo laat zetten, nou ja. Maar nu zie je zowat iedereen met een tattoo rondlopen. Nee, ik niet. Ik moet er niet aan denken. Maar goed, dat is mijn mening en wat een ander doet, moet ie zelf weten. Ieder zijn meug.

Je raakt er ook aan gewend en bij sommigen staat het zelfs best mooi. Maar ik denk dan altijd “Hoe zal dat zijn als je ouder wordt en vind je het dan nog steeds mooi?” Vorige week zag ik iemand, die zich ook had laten tatoeëren. Maar dit maal niet met een afbeelding, maar met een heel verhaal op haar schouders. Ik ben niet brutaal genoeg om te vragen of ik het allemaal mocht lezen. Het zal ook wel iets geweest zijn met emotionele waarde. Maar voor mij blijft de vraag: “Waarom doen mensen dat?”

 

 

3 thoughts on “Tattoo

  1. ik heb ook tattoos…… in januari wordt ik 60 maar tot nu toe ben ik dus niet echt rimpelijk hahaha. Op mijn linker bovenarm en rechter enkel een kleine dolfijn omdat ik ‘iets’ met deze dieren heb en op mijn linker onderarm aan de binnenkant de namen van onze 2 kleindochters…. mijn man en zoon en dochter hebben ook tattoo’s alleen bij onze dochter vindt ik het zo langzaam wel teveel worden.

  2. Ben al blij dat onze kinderen en ook onze schoonkinderen deze neigingen nooit gehad hebben. Ook ik moet er altijd denken hoe dat er later uit ziet.

  3. Als de huid ouder wordt dan wordt hij droger en rimpeliger. Daaraan ontkomt gewoon niemand. Met die tattoos erop gaat het er dus vreselijk uitzien, maar daar komen ze nog wel achter.

Comments are closed.