Tour de France

Dit jaar start de Tour de France weer een keer in Nederland, in Utrecht. Zo’n evenement gaat niet ongemerkt voorbij aan de stad. Al wekenlang stond alles in het teken van DE FIETS.
En natuurlijk laat de handel zich dan ook niet onbetuigd. Fietsen is in en dat zullen we weten. Zo zag ik bij Betsies Kookwinkel op de Vismarkt in Utrecht zelfs koekjesuitstekers van fietsen. Lijkt me eigenlijk wel lekker.
Onderweg even stoppen…, thermosfles koffie en dan zo’n knapperig fietskoekje erbij.De fiets iets verderop leek me een tikkie te groot. Ik ben niet zo’n fietsheld en kom graag met mijn voeten op de grond. Maar als reclame-object viel ie zeker op!  

 

3 thoughts on “Tour de France

  1. Niet alleen Utrecht hoor…. Rotterdam ook. A.s. zondag om 9:15 een run over het Tourparcours en daar doe ik natuurlijk aan mee.

  2. Utrecht staat nu al op zijn kop door de Tour. Hier in Frankrijk waar wij de helft van het jaar wonen komt hij vlakbij langs, op een col nog wel. We gaan natuurlijk kijken.

Comments are closed.