Geurtje

’s Morgens een lekker luchtje opdoen, dat vind ik zalig. Aangekleed en klaar om weg te gaan en dan nog even een beetje eau de toilette spuiten. Maar ook douchen met een fris geurende doucheschuim vind ik heerlijk. Of uitgebreid badderen in luxe schuim. Gewoon, omdat het me  

een beetje vrolijker maakt. En dan hebben romantische bloemengeuren mijn voorkeur. Zoals Japanese Cherryblossom van de Bodyshop. Een zacht, voorjaarsachtig luchtje. Goed begin van de dag!

2 thoughts on “Geurtje

  1. De meeste ‘luchtjes’ passen helemaal niet bij mensen. Dan vang ik in het voorbijgaan een flard op en vind het gewoon smerig en goedkoop ruiken. WC-verfrisser! Er wordt heel wat afgerotzooid op dat gebied. Ik denk dat er dan ook veel te ruim wordt gesproeid.
    Maar, een zacht lief Bodyshopje mag altijd van mij 🙂

  2. Ik ben een echt parfumliefhebber, ik ga de deur niet uit zonder, sterker nog, ik ga niet eens de badkamer uit zonder…

Comments are closed.